FOTO: Noua generație de Dacia Duster 2024 a fost lansată

Distribuie articolul unui prieten

Astăzi, 29 Noiembrie, Dacia a prezentat oficial modelul Duster 3, așteptat să debuteze la începutul anului 2024. Iar lucrul care ne-a atras atenția cel mai mult a fost lansare Dacia Duster Hybrid.

Fotografiile de pe nwradu.ro ne oferă o perspectivă detaliată asupra noii generații Duster, inspirată de conceptul Bigster.

Obține un raport ca să eviți afacerile proaste, ca să vinzi mai rapid, sau ca să afli dacă mașina ta este sigur de condus.

Află istoricul mașinii!

O inovație majoră este lansarea unei versiuni full hybrid, marcând un progres important pentru gama Dacia. Cele trei opțiuni de motorizare sunt:

Dacia Duster Eco-G 100

O versiune deja cunoscută, pe GPL, accesibilă pentru fanii Duster.

Dacia Duster TCe 130 mild-hybrid

Disponibil în 4×2 și 4×4, oferă o varianta hibridă echilibrată, eficientă energetic. Varianta mild-hybrid pentru a 3 generație de Dacia Duster vine însă cu un motor de 1.2 în 3 cilindri.

Acest lucru ne face să avem rețineri față de Dacia duster TCe mild-hybrid din motive evidente pentru cunoscători legate de fiabilitate. Motorul este mic pentru un SUV și este forțat să lucreze în 3 cilindri.

Utilizatorii mașinilor cu astfel de motoare mereu au reclamat probleme legate de fiabilitate. Vorba aia, car mare și boi mici.

Dacia Duster TCe 140 full-hybrid

Exclusiv în versiunea 4×2, cu transmisie automată, furnizează o experiență hibridă completă. Când vine vorba de varianta full-hybrid, trebuie să recunoaștem că ne-a stârnit interesul.

Motorizarea este compusă dintr-un motor termic de 1.6 în 4 cilindri, aspirat natural, care este ajutat de încă 2 motoare electrice. La ora actuală este una din cele mai simple și eficiente motorizări hibride, care s-a comportotat onorabil până în prezent pe Dacia Jogger.

Dar rămâne de văzut dacă va trece testul timpului.

Nivele de echipare Noul Dacia Duster

Gama este completată de două niveluri de echipare de vârf, Journey și Extreme. Journey pune accentul pe confort, în timp ce Extreme este destinată terenurilor dificile și ideală pentru flotele de intervenție și lucru. Elemente ca covorașele de cauciuc și tapițeria ușor de întreținut reflectă utilitatea acestei echipări în condiții variate și exigente.

Prețurile vor începe de la aproximativ 20.000 Euro.

Galerie FOTO Dacia Duster 2024

Distribuie articolul unui prieten
Vlad.F
Vlad.F

Vlad este pasionat de tot ce înseamnă industria auto. Scrie despre taxe și impozite, despre instrumente pentru pasionații auto, dar și despre autoturisme în mod general.

Articles: 98

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *