Recenzie Dezmembraru.ro 

Distribuie articolul unui prieten

Piața dezmembrărilor auto și a pieselor din dezmembări auto are o importanță atât de sporită în România. Acest lucru nu se datorează voinței de reciclare a românilor ci mai degrabă de condițiile economice și spiritul practic.

Având în vedere nevoia de piese din dezmembrări, este important să alegem cu mare atenție furnizorii. Așadar, azi vom intra în mai multe detalii despre Dezmembraru.ro pentru a vedea dacă este un furnizor bun de piese auto din dezmembrări.

Cuprins

Obține un raport ca să eviți afacerile proaste, ca să vinzi mai rapid, sau ca să afli dacă mașina ta este sigur de condus.

Află istoricul mașinii!

Ce e și de unde e Dezmembraru.ro? 

Dezmembraru.ro este un retailer online de piese auto din dezmembrări. Website-ul și activitatea sunt operate de către compania  este site-ul Priscom Auto. Din 2020, aceasta reușește să ofere clienților săi servicii de o calitate care se poate observa prin reviewurile lăsate în urma comenzilor. 

Compania se ocupă cu  recuperarea pieselor auto în urma dezmembrării mașinilor și livrarea acestora către clienți, după o verificare minuțioasă în prealabil. Înainte de a ajunge la raft, piesele sunt inspectate și testate pentru a asigura un grad cât mai înalt al calității și longevității lor.

Pe lângă atenția deosebită în ceea ce privește calitatea produselor, întreaga experiență este una bazată pe profesionalism, de la consultanța oferită pentru a alege produsul cel mai potrivit, până la livrarea piesei în cel mai scurt timp. 

Depozitul companiei poate fi găsit la ieșirea din Bârlad, spre Vaslui, în satul Simila și se întinde pe o suprafață de 600mp.

Ce piese auto găsim pe Dezmembraru.ro?

Compania investește anual în software și echipamente pentru a depozita cu ușurință și în cele mai bune condiții piesele auto pentru cât mai multe modele de mașini.

Pe site-ul Dezmembraru.ro se găsesc produsele distribuite pe categorii, de la piese și accesorii de interior, la cele ce țin de caroserie, motor, cutii de viteză, suspensie, transmisie sau accesorii electrice.

Un plus pe care l-am identificat este că poți căuta piesele și pe baza filtrului, după mașină și model dar și după codul piesei.

De unde aduce piesele Dezmembraru.ro?

Compania Priscom Auto SRL preia piesele auto de la o rețea de parteneri de încredere, parcuri de dezmembrări cu un grad foarte ridicat de calitate. În acest fel, se respectă și toate standardele de mediu prevăzute de legea actuală. 

Sunt verificate piesele de pe Dezmembraru.ro?

Dezemembraru.ro afirmă prin misiunea companiei că angajații lor iau toate măsurile necesare ca înainte de a afișa o piesă auto la raft, aceasta să fie inspectată cu atenție și testată. Iar pentru a sublinia acest fapt, produsele beneficiază de o garanție de 90 de zile de la data vânzării produsului către consumator.

Politica de retur Dezmembraru.ro

Politica de retur a Dezmembraru.ro este una simplificată, caracteristică marilor retaileri online. Astfel, după completarea formularului de retur disponibil pe website, clienții pot obta pentru trimiterea coletului înapoi prin curier sau gratuit prin lockerele Easybox..

La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca îndeplinește condițiile mai jos menționate, în caz contrar acesta va fi refuzat:

  • Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite, cu semnele date intacte pe produs, fără urme de montaj.
  • În ambalajul original (ambalajul folosit de firma expeditoare sau unul asemănător, în așa fel încât produsul să fie protejat)
  • Produsul să fie însoțite de toate accesoriile
  • Produsul să aibă toate documentele aferente(copie factura de achiziție – este necesară pentru a fi identificată mai repede comanda dumneavoastră)
  • Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea cu alt produs sau cu rambursarea contravalorii piesei/pieselor. Dacă se agreează înlocuirea cu un produs mai scump, cumpărătorul va achita diferența de preț, respectiv dacă valoarea produsului înlocuitor va fi mai mică, va primi rambursarea parțială corespunzătoare. 

Review-uri și testimoniale

Pe Google îi găsim ca Priscom (Dezmembraru.ro) Dezmembrari Barlad și putem să vedem că au nota 4.8 din 5. Această notă e obținută în condițiile în care au adunat peste 500 de reviewuri. 

Un lucru pe care l-am sesizat este că majoritatea opiniilor lăsate pe profilul lor de Google laudă profesionalismul și comunicativitatea echipe, dar și calitatea pieselor.

Câteva recenzii putem observa mai jos

„Sunt extrem de multumit de munca baietilor iar ca numar de stele,ofer 5/5 pentru faptul ca ceea ce am comandat,si anume un geam de Skoda Octavia,mi-a ajuns intreg !!! Discutia cu baietii a fost ok iar preturile nu mi s-au parut pierate. Comanda plasata Luni iar Marti deja aveam in posesie geamul comandat.” 

 „In orice raport pot fi situatii dificile insa cu bunavointa aratată de cei in masura, solutiile optime au fost gasite. O sa revin si recomand serviciile .Multumim ”  

„Am selectat de pe pagina firmei piesa dorită și am urmat pașii pt cumpărare. Am fost sunat prompt de un reprezentant al firmei pt confirmare. Piesa a sosit în două zile.”  

„Serviciu de top,băieții foarte prietenoși, eram în căutarea unui cod de culoare al mașinii și după doar câteva mesaje schimbate cu echipa Dezmembraru am aflat codul”  

„O firmă de incredere , serioasă, manager foarte bun, rezolvă problemele foarte rapid, nota 10 pentru serviciile prestate. Vă mulțumesc.” 

 „O experiență minunată! O echipă foarte profesională iar managerul de vânzări foarte amabil! Piese foarte bune la cel mai mic preț,transport rapid! Dacă aveți nevoie de ceva, apelați la ei cu încredere, sunt dispuși să te ajute oricând! Voi ține aproape site-ul și numărul de contact pentru că este primul site care nu m-a dezamăgit! FELICITĂRI DEZMEMBRARU, FELICITĂRI ÎNTREGII ECHIPE!!!” 

Ce minusuri observăm?

Ca parcurs de plasare a comenzii, livrare sau calitatea pieselor, nu putem zice că am observat ceva negativ. 

Totuși, credem că meniul este un pic încărcat și aranjarea elementelor pe website ar putea fi mai armonioasă. 

Dar, într-un final, comanda online e ușor de plasat dacă te folosești de filtre.

Verdict

Dezmembraru.ro este un exemplu de profesionalism în ceea ce ține vânzarea online de piese auto din dezmembrări, reușind să ofere piese second hand la o calitate corespunzătoare. Acest fapt îi face foarte apreciați de clienți, lucru care se reflectă în creșterea exponențială a businessului în ultimii ani.

Considerăm că pe partea de design există loc de îmbunătățiri. Totuși, calitatea produselor, consultanța oferită de angajații companiei, modul facil de a găsi piesa de care ai nevoie, gama largă de produse, livrarea sigură și rapidă a pieselor auto, numeroasele recenzii ale clienților mulțumiți, ne influențează spre a recomanda cu încredere site-ul Dezmembraru.ro. 

Distribuie articolul unui prieten
Vlad.F
Vlad.F

Vlad este pasionat de tot ce înseamnă industria auto. Scrie despre taxe și impozite, despre instrumente pentru pasionații auto, dar și despre autoturisme în mod general.

Articles: 98