5 Filme cu mașini de văzut în Weekend

Distribuie articolul unui prieten

Un pahar cu băutura preferată, câteva gustări și două zile libere într-un weekend în care să urmărești filmele preferate. Ar fi păcat să nu ne urmezi sfatul având în vedere că sigur ești pasionat de de mașini dacă ai ajuns la articolul nostru. Filmele cu mașini, unde se organizează curse ilegale, unde se face trafic cu piese auto sau unde bande de rivali concurează pentru cele mai rapide mașini ne stârnesc de când suntem mici interesul.

Obține un raport ca să eviți afacerile proaste, ca să vinzi mai rapid, sau ca să afli dacă mașina ta este sigur de condus.

Află istoricul mașinii!

Este normal să îți placă astfel de filme, și nouă ne plac și încă jucăm ca disperații jocurile din serai Need For Speed. Tocmai de aceea avem și pentru tine o listă de câteva filme de top, cu mașini pe care le vei putea urmări în următorul weekend pentru a te destinde cu o adevărată acțiune în fața ochilor.

Fără să mai pierdem timpul, să intrăm direct în lista filmelor. Dar te avertizăm, dacă vei deschide ecranul cu una dintre aceste pelicule, nu te vei mai putea dezlipi de el.

Need for Speed

Nu știu dacă ai văzut deja Need for Speed, dacă ai jucat jocurile sau dacă ești pur și simplu pasionat de filmele cu mașini, dar spre deosebire de ofertele cu bonus de bun venit pe care le găsești la agenții de jocuri de noroc, în acest film nu vei vedea decât acțiune, turații mari și cantități mari de combustibili arse în scopul adrenalinei.

Need for Speed este unul dintre filmele inspirate chiar din seria de jocuri, iar ca protagonist îl avem pe actorul pe care cu siguranță îl cunoști din seria Breaking Bad. Este vorba de Aaron Paul și în ecranizarea Need for Speed pur și simplu ne oferă o adevărată lecție de intensitate.

The Transporter

The Transporter (sau Transportatorul) este mai mult decât un film, este o legendă cinematografică, mai ales că discutăm despre Jason Statham, unul dintre cei mai faini actori pe care Hollywood-ul ni i-a oferit vreodată.

The Transporter este granița perfectă dintre un film de acțiune plin de suspans și o adevărată capodoperă ce poate fi materializată numai printr-un detaliu fin, mașinile foarte puternice. Într-o acțiune unde personajul principal se ocupă doar cu transportul celor mai periculoase și vânate pachete la care te-ai putea gândi, Jason Statham are nevoie de o mașină puternică pentru a putea traversa țări întregi, pentru a se lupta cu cei care îl urmăresc și pentru a apăra oameni sau obiectivul fiecărei misiuni.

The Transporter este unul dintre filmele pe care nu vrei să le ratezi, iar mai mult decât atât, nu vrei să ratezi nici măcar o secundă odată ce difuzarea a început.

Baby Driver

Când scoți muzica din artist, ar trebui să fii pregătit să vezi cum întreaga lui lume se prăbușește. Cam același lucru se întâmplă și cu șoferul din Baby Driver care pur și simplu nu poate să își facă treabă dacă nu are căștile în urechi.

Baby este șoferul unui lider de bandă care trăiește din spargerile pe care le dă la bănci chiar în timpul zilei. Ei fac aceste lucruri tocmai pentru că Baby este un șofer extrem de talentat și iscusit. Cu toate acestea, Baby nu poate să dea dovadă de eficiență dacă nu ascultă muzică și de aici probabil că înțelegi anumite lucruri cu privire la acțiunea din acest film.

Când iei muzica preferată din urechile unui șofer care ar trebui să te scape de poliție după ce dai un jaf extrem de periculos, ar trebui să te pregătești pentru aceeași prăbușire.

Death Race

Ce poți face pentru a scăpa omenirea de cei mai periculoși deținuți din închisoare sau pentru a scădea pe cât de mult posibil rata infracționalității din New York? Cel mai bun lucru la care s-au gândit autoritățile din New York în anul 2000 a fost organizarea uneia dintre cele mai mari curse ilegale unde participă până și cei mai cunoscuți și periculoși infractori.

O cursă al cărei sfârșit poate fi atins doar de către un singur om este cu siguranță o soluție pentru a scăpa de restul infractorilor din New York. Cel puțin, aceasta este povestea care ne este livrată foarte frumos împachetată în multe detalii infracționale, acțiune și o cursă pe care nu o vom uita prea ușor.

Bonus

Ultimul loc de pe listă pe care vrem să ți-l oferim ca și bonus este Mad Max, unul dintre filmele care s-a născut pentru a promova ideea de supraviețuire și vehicule improvizate, dar care a ajuns să fie mult mai mult.

Urmărește unul dintre filmele pe care ți le-am prezentat în momentele când ai nevoie să mai schimbi atmosfera sau să te relaxezi și vei descoperi că merită fiecare minut.

Distribuie articolul unui prieten
Vlad.F
Vlad.F

Vlad este pasionat de tot ce înseamnă industria auto. Scrie despre taxe și impozite, despre instrumente pentru pasionații auto, dar și despre autoturisme în mod general.

Articles: 98