De Ce să Alegi Piese Auto din Dezmembrări vs Piese Noi

Distribuie articolul unui prieten

Parcul auto românesc este unul generos, iar numărul de autoturisme crește vertiginos de la un an la altul, la fel ca și numărul de piese auto necesare pentru funcționarea optima a acestor vehicule. Totuși prețurile în continuă creștere și problemele cu lanțurile de aprovizionare ne încurajează din ce în ce mai mult să luăm la piese auto din dezmembrări.

Cuprins

Obține un raport ca să eviți afacerile proaste, ca să vinzi mai rapid, sau ca să afli dacă mașina ta este sigur de condus.

Află istoricul mașinii!

Cât de mult merită achiziționarea unor piese din dezmembrări auto? Aceasta este, cel mai probabil, întrebarea aflată pe buzele multor conducători auto care încă se gândesc să ia in calcul una dintre cele mai populare alternative la piesele noi.

Ca să găsim răspunsul la această întrebare, mai întâi trebuie să înțelegem că piesele auto sunt de trei tipuri:

  1. Piese originale, care poarta omologarea și ștanța producătorului auto – Sunt piesele cele mai calitative și cele mai scumpe.
  2. Piese aftermarket, realizate de diverși producători – Cu toate că respectă standardele mărcii, ele vin cu un preț mai mic, dar cu o calitate mai redusă.
  3. Piese din dezmembrări auto, și ele poartă omologarea și ștanța producătorului auto -Sunt acele piese originale cu care mașina a ieșit pe ușa fabricii, dar care au fost folosite, și vin, prin urmare, cu un preț mult mai redus.

Așadar, un conducator auto care alege să achiziționeze piese de schimb originale din magazin se va confrunta cu un preț ridicat. Un conducător auto care apelează la la piesele auto aftermarket se va confrunta cu o calitate net inferioară.

Pe de altă parte, dacă atenția se îndreaptă către piesele din dezmembrări, provenite de la mașini care au fost scoase la vânzare pe bucăți, costurile scad considerabil și calitatea este mai bună.

Piesele din dezmembrări auto, o alternativă de luat in considerare

Să presupunem că te afli într-o situație in care reparația mașinii nu poate fi acoperita de o poliță de asigurare RCA sau de o garanție, ori repari mașina în regie proprie. Decizia de a cumpara piese de schimb îți aparține în totalitate. Pe lângă oferta unui atelier de reparații sau a unui magazin de piese auto, dezmembrările auto pot fi întotdeauna o varianta de luat în considerare, care ține mai mult cu casa.

De exemplu, să spunem că provoci un accident numai cu daune materiale și nu ai o asigurare CASCO sau alt tip de asigurare pentru a repara mașina ta ori mai multe autovehicule. Acest lucru înseamnă că te vei găsi în situația în care va trebui sa îți repari singur mașina, cu proprii bani.

Apelând la o reprezentanța, nu poți ieși bine, având in vedere totalul de plata semificativ. În plus, vei da de aceleași prețuri uriașe în magazinele fizice cât și in magazinele online sau în depozite dacă vei dori să achiziționezi piese originale. Nici piesele aftermarket, ieftine, nu iți garantează calitate.

Soluția? Piesele din dezmembrări auto.

Piesele auto din dezmembrări au o calitate foarte bună

Piese Auto din Dezmembrări

Într-un parc de dezmembrări auto care și-a dovedit seriozitatea, poți găsi același model de mașină ca a ta, însa cu defecțiuni. Totuși, există toate șansele să faci o achiziție la un preț foarte avantajos dacă piesa de care ai nevoie nu a fost avariata la mașina din parcul de piese originale second-hand.

Piesele provenite din dezmembrări auto sunt supuse unor verificări riguroase dupa extragere, pentru a fi însoțite de garanția unei funcționări în parametri normali. Astfel, riscul ca mașina să se defecteze din cauza unei piese de la dezmembrări este foarte redus.

Mai mult decât atât, în oferta parcului poți găsi piese de la numeroase modele, de la mai mulți producători, la un raport calitate-preț rezonabil, într-o stare perfectă de funcționare.

Printre cele mai bune exemple care îți pot câștiga încrederea este parcul de dezmembrări auto Dezmembraru, căruia îi poți vizualiza oferta online pe dezmembraru.ro. În acest parc auto, toate piesele din dezmembrări sunt originale, cele aftermarket fiind casate și date spre reciclare. Înainte de a fi listate in magazinul online, piesele sunt curățate și verificate, gata de livrare în doar câteva ore de la plasarea comenzii, ajungând, în 95% din cazuri, a doua zi la client.

Dezmembraru.ro se evidențiază prin faptul că oferă factură pentru toate piesele din dezmembrări pe care le vinde. Acest lucru îți oferă certitudinea că produsele sunt autentice și că ai o dovadă legală a achiziției tale. Mai mult decât atât, factura îți permite să beneficiezi de garanție și să ai acces la suportul tehnic necesar pentru instalarea și utilizarea corectă a pieselor. Cu Dezmembraru.ro, ai încredere în produsele achiziționate și o experiență de cumpărare fără griji.

În concluzie

Desigur, dacă banii nu reprezintă pentru tine o problemă, iar perioadele lungi de așteptare și nu sunt un impediment, cu siguranță vei prefera piesele auto originale. Dar dacă ai nevoie să îți menții mașina într-o stare bună de funcționare și factura de reparație să țină cu buzunarul, piesele auto din dezmembrări sunt o soluție viabilă.

Dacă apelezi la furnizori de încredere, poți găsi produse într-o stare excelentă, la un preț mult mai mic decât ai plăti în mod normal.

Mai mult, dacă nu se mai fabrică piese originale pentru mașina ta, dezmembrările vor fi mereu o soluție.

Distribuie articolul unui prieten