Un Alt Mod de a Cumpăra Autoturisme SH: DirektCar.ro – Mașini Direct de la Proprietari

Distribuie articolul unui prieten

Cauți o modalitate rapidă, confortabilă și eficientă de a cumpăra o mașină? Pe DirektCar.ro poți achiziționa mașini second hand direct de la proprietari, printr-un sistem de ofertare directă.

Cuprins

DirektCar.ro este o platformă care se remarcă prin rapiditatea și siguranța tranzacțiilor, varietatea de automobile second hand și procesul simplu de vânzare/cumpărare. Prin intermediul acestei platforme, deținătorii autoturismelor au posibilitatea de a ajunge la un număr mare de potențiali clienți, iar cei care doresc să achiziționeze un automobil au parte de un proces transparent, dar și de prețuri care se formează în raport cu cererea.

Obține un raport ca să eviți afacerile proaste, ca să vinzi mai rapid, sau ca să afli dacă mașina ta este sigur de condus.

Află istoricul mașinii!

Accesul la o gamă variată de vehicule, prețurile competitive și posibilitatea de a oferta de oriunde redefinesc modul în care abordăm cumpărarea de mașini. Citește Mai departe, află detalii despre mecanismul de funcționare al DirektCar și cum poți achiziționa un autoturism prin intermediul acestei platforme.

Găsirea mașinii second hand pe care o cauți a devenit mult mai simplă!

Căutarea mașinii potrivite poate fi un proces interminabil. Dar prin DirektCar totul devine mult mai simplu datorită sistemului nostru de a facilita tranzacțiile cu autoturisme second hand prin intermediul platformei de licitați. Iată de ce:

  • Mașinile sunt vândute de proprietari, nu de casa de licitații.
  • Vânzătorul poate stabili un preț rezervat pentru automobilul său. Acesta reprezintă un preț minim sub care nu este obligat să vândă mașina, preț care nu va fi făcut public. Dacă la închiderea perioadei de ofertare acest preț rezervat este atins sau depășit, mașina va fi vândută la prețul obținut. În cazul în care valoarea ofertei respective nu atinge prețul rezervat, vânzătorul va hotărî în două zile dacă acceptă sau nu oferta. Dacă automobilul nu are un preț rezervat, acesta se va vinde celui care a plasat oferta cea mai mare. Ofertele se plasează în mod crescător, timp de șapte zile.
  • Prețul de pornire este stabilit de către DirektCar, la o valoare mult mai mică decât prețul țintă pe care și-l dorește vânzătorul.
  • Înainte de a depune o ofertă, toate persoanele interesate de un auto second hand au posibilitatea de a viziona fizic mașina respectivă, la o dată, o oră și un loc stabilite de vânzător. Acesta poate oferi și posibilitatea unui test-drive la finalul întâlnirii.
  • Tranzacția finală are loc între vânzător și cumpărător, astfel că prețul mașinii este plătit direct vânzătorului de către cumpărător.

Cum cumperi o mașină de pe DirektCar.ro?

Pe DirektCar.ro vei găsi o selecție variată de mașini vândute de proprietari din toată țara. Accesând secțiunea Licitații auto, vei găsi autoturisme second hand Arad, autoturisme second hand Brașov, autoturisme second hand București, autoturisme second hand Argeș sau autoturisme second hand Călărași.

Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgi dacă vrei să cumperi o mașină de pe DirektCar:

  • Înregistrarea în platformă. Tot ce ai de făcut este să te înregistrezi cu mail și număr de telefon, apoi să validezi aceste date.
  • Alegerea mașinii dorite și vizionarea ei. După ce ai găsit mașina de care ești interesat, verifici datele referitoare la vizionare: fiecare proprietar indică data, ora și locul în care poate fi vizionat automobilul. Toți cei interesați vor merge să vizioneze mașina, iar în cadrul întâlnirii pot afla de la proprietar toate informațiile de care au nevoie și au posibilitatea de a face un test-drive.
  • Depunerea de oferte. În această etapă, poți plasa bid-uri pentru automobilul dorit. Ține cont de faptul că prețul de pornire nu reprezintă prețul de vânzare al mașinii.Ofertele pentru un automobil pot fi depuse timp de șapte zile, perioadă care se prelungește de fiecare dată cu două minute când cineva mai plasează o ofertă în intervalul de două minute înainte de ora afișată de închidere, până când nimeni nu mai depune un nou bid.
  • Achitarea taxei de licitație și finalizarea tranzacției. La închiderea perioadei de ofertare, vei fi anunțat prin e-mail dacă oferta ta este cea câștigătoare și acceptată de vânzător. Ulterior, vei avea de achitat o taxă de licitație de 1% la valoarea oferită și acceptată de către vânzător. După ce plătești această taxă, vei primi „Atestatul de câștigător al licitației”, cu datele de contact ale vânzătorului. Vei lua legătura cu acesta pentru a finaliza tranzacția. Trebuie menționat că oferta plasată este definitivă și angajantă, ceea ce înseamnă că nu o poți retrage, iar dacă oferta ta este câștigătoare, va trebui să plătești taxa de licitație și să achiți prețul mașinii. Cei care depun o ofertă iar aceasta nu este cea câștigătoare nu trebuie să achite nicio taxă.  

Mașinile sunt vândute de proprietarii lor, nu de către DirektCar.ro

Autoturismele sunt vândute de către proprietarii lor, nu de către casa de licitații, DirektCar facilitând doar selectarea ofertei celei mai mari. Fiecare anunț este însoțit de informații detaliate privind mașinile – kilometrii indicați, prima înmatriculare, valabilitatea ITP, capacitatea cilindrică, informații referitoare la dotări, siguranță etc. Însă poți afla și mai multe detalii despre mașina de care ești interesat direct de la proprietar, cu care te vei întâlni pentru a viziona autoturismul și a realiza un test-drive.

Așadar, dacă ești interesat de autoturisme second hand direct proprietar, DirektCar.ro este o platformă intuitivă, ușor de accesat, unde poți găsi o varietate de mașini din toată țara. Ai avantajul de a viziona fizic mașina, alături de toate persoanele interesate, la o dată, o oră și un loc stabilite de proprietar, care îți poate oferi și posibilitatea unui test-drive la fața locului. Este simplu să îți faci cont și să începi să depui oferte, iar în șapte zile mașina pe care ți-o dorești poate fi a ta. Accesează DirektCar.ro și descoperă selecția de autoturisme din toată țara!

Distribuie articolul unui prieten