Top 5 Cele mai Bune Mașini pentru Familiile ce așteaptă un Copil

Distribuie articolul unui prieten

Așteptarea unui copil este un moment extraordinar în viața unei familii și aduce cu sine multe schimbări și pregătiri. Printre acestea, una dintre cele mai importante decizii este alegerea celei mai potrivite mașini pentru a satisface nevoile noii familii în curs de formare. De la confort și siguranță, la spațiu și funcționalitate, există multe aspecte de luat în considerare atunci când vine vorba de alegerea unei mașini pentru o familie ce așteaptă un copil.

Cuprins

Iar aceste aspecte devin cu atât mai importante în momentul în care lărgindu-se familia crește și numărul de pasageri și bagaje.

Obține un raport ca să eviți afacerile proaste, ca să vinzi mai rapid, sau ca să afli dacă mașina ta este sigur de condus.

Află istoricul mașinii!

Skoda Superb III 2.0 TDI

 • număr locuri: 5
 • număr uși: 4
 • înălțime: 1461 mm
 • volum portbagaj: 1670 l
 • consum urban: 8.8 l/100 km
 • consum extraurban: 4.8 l/100 km
 • consum mixt:  6.7 l/100 km

Dacă ești în căutarea unei mașini de familie care să ofere confort, spațiu și fiabilitate, atunci Skoda Superb este o alegere excelentă. Această mașină îmbină toate aceste caracteristici esențiale pentru o experiență plăcută în călătoriile alături de cei dragi. Cu un design modern și atrăgător, Skoda Superb este proiectată special pentru a îndeplini nevoile familiilor active. Fie că îți place să stai la volan sau dorești să-ți petreci timpul pe scaunul „copilotului” jucând la sloturi pe Conti Cazino, ai siguranța că această mașină îți va oferi tot confortul de care ai nevoie în drumurile lungi.

Unul dintre aspectele cheie ale Skoda Superb este spațiul generos pe care-l oferă. Portbagajul său încăpător îți permite să stochezi cu ușurință toate lucrurile necesare pentru călătoriile cu familia. Indiferent dacă ai nevoie să transporți un cărucior, echipament sportiv sau bagaje pentru o vacanță în familie, vei avea suficient spațiu pentru toate acestea.

Un alt avantaj al Skoda Superb este eficiența sa energetică. Cu noua versiune hibridă, beneficiezi de economii semnificative la consumul de combustibil. Acest lucru nu numai că te ajuta să economisești bani, dar contribuie și la reducerea impactului asupra mediului înconjurător.

Fiabilitatea și siguranța sunt, de asemenea, aspecte deosebit de importante pentru o mașină de familie. Skoda Superb vine echipată cu tehnologii avansate de siguranță, care îți oferă liniștea și protecția de care ai nevoie în timpul călătoriilor. Sistemele de asistență la condus și airbag-urile multiple sunt doar câteva exemple ale caracteristicilor care te ajută să te simți în siguranță pe drum.

Volkswagen Golf VIII Alltrack 2.0 TDI

 • număr locuri: 5
 • număr uși: 5
 • înălțime: 1510 mm
 • volum portbagaj: 1642 l
 • consum urban: 6 l/100 km
 • consum extraurban:    4.2 l/100 km
 • consum mixt: 4.8 l/100 km

De-a lungul a peste opt generații, Volkswagen Golf, mașina poporului german, a fost alegerea preferată a familiilor în căutarea unui mijloc de transport accesibil. Această mașină iconică se remarcă prin interiorul său spațios, care oferă confort și libertate de mișcare atât pasagerilor din față, cât și celor din spate.

Designul inteligent al Volkswagen Golf permite o compartimentare eficientă a portbagajului, oferind suficient spațiu pentru toate lucrurile de care ai nevoie în timpul călătoriilor. Indiferent dacă este vorba despre bagaje pentru o escapadă de weekend sau despre echipamentul necesar pentru activitățile familiei, vei avea loc suficient pentru a stoca totul în mod organizat și accesibil.

Pentru a asigura un nivel maxim de confort, Volkswagen Golf dispune de scaune ergonomice cu un design inovator. Aceste scaune oferă o amortizare confortabilă și susținere, ceea ce îți permite să călătorești ore în șir fără a simți oboseala. Indiferent de distanța parcursă, vei avea parte de o experiență plăcută și relaxantă în Volkswagen Golf.

Volkswagen Golf se remarcă și prin tehnologiile sale avansate, care îți oferă o experiență modernă în timpul călătoriilor. De la sistemul de navigație intuitiv și ecranul tactil, până la conectivitatea Bluetooth și posibilitatea de a controla diverse funcții prin comenzi vocale, vei avea acces la toate facilitățile moderne pentru a-ți face călătoria mai plăcută și mai comodă.

Peugeot 5008 II 2.0 BlueHDi

 • număr locuri: 7
 • număr uși: 5
 • înălțime plafon: 1646 mm
 • volum portbagaj: 2150 l
 • Consumul de combustibil, SCĂZUT (WLTP): 6.5-7.4 l/100 km
 • Consumul de combustibil, MEDIU (WLTP): 5.6-6.3 l/100 km
 • Consumul de combustibil, RIDICAT (WLTP): 4.9-5.6 l/100 km
 • Consumul de combustibil, FOARTE RIDICAT (WLTP): 5.7-6.8 l/100 km
 • Consumul de combustibil, MIXT (WLTP): 5.5-6.4 l/100 km

Peugeot 5008 este alegerea ideală pentru familiile numeroase care iubesc aventurile și călătoriile. Cu un design versatil și un interior spațios, acest SUV poate găzdui confortabil până la 7 persoane, asigurând o experiență confortabilă pentru întreaga familie.

Unul dintre punctele forte ale Peugeot 5008 este spațiul generos pe care-l oferă. Indiferent dacă ești într-o călătorie de weekend sau într-o vacanță mai lungă, în portbagajul acestui autoturism pot încăpea toate bagajele și echipamentele necesare. Iar atunci când ai nevoie de mai mult spațiu, scaunele pot fi pliate pentru a crea o zonă de depozitare suplimentară.

Pentru confortul pasagerilor, Peugeot 5008 dispune de un interior bine gândit și ergonomic. Copiii se pot bucura de spațiul generos de pe bancheta din spate, în timp ce adulții beneficiază de un spațiu confortabil și funcțional în partea din față. Indiferent de distanța parcursă, călătoriile în Peugeot 5008 vor fi plăcute și relaxante.

Pe lângă confort, Peugeot 5008 vine și cu tehnologii avansate care fac călătoria și mai plăcută. De la sistemul de infotainment modern, cu ecran tactil și conectivitate Bluetooth, până la caracteristicile de siguranță avansate, cum ar fi asistența la păstrarea benzii și sistemul de avertizare a coliziunii, acest autoturism este echipat pentru a-ti oferi o experiență sigură.

Toyota Corolla XII 2.0 (169 Hp) CVT Hatchback

 • număr locuri: 5
 • număr uși: 5
 • înălțime: 1450 mm
 • volum portbagaj: 504 l
 • consum urban: 7.4 l/100 km
 • consum extraurban: 5.7 l/100 km
 • consum mixt: 6.7 l/100 km

Toyota Corolla este o alegere excelentă pentru familiile în căutarea unei mașini compacte și fiabile. Disponibil în versiuni hatchback, dar și sedan, Toyota Corolla se evidențiază prin multiplele sale caracteristici.

Unul dintre punctele forte ale Toyota Corolla este confortul oferit de scaunele sale din față. Acestea sunt proiectate pentru a asigura o poziție ergonomică și o susținere adecvată în timpul deplasărilor, permițându-ți să călătorești confortabil chiar și pe distanțe lungi. Indiferent dacă faci naveta zilnic sau te aventurezi în călătorii mai lungi, scaunele confortabile îți vor oferi o experiență plăcută și fără disconfort.

Toyota Corolla se distinge și prin tehnologia de amortizare a zgomotului în timpul deplasărilor. Cu un design bine conceput și izolarea fonică adecvată, acesta îți oferă un interior liniștit și protejat de zgomotele exterioare. Astfel, poți avea conversații clare cu pasagerii din mașină și poți savura călătoria fără a fi deranjat de zgomotul rutier.

Eficiența în consumul de combustibil este o altă caracteristică deosebită a Toyota Corolla. Cu tehnologii avansate de gestionare a combustibilului și motoare eficiente, acesta îți oferă performanțe ridicate și un consum optim de combustibil. Astfel, vei putea să economisești bani pe termen lung și să reduci impactul asupra mediului.

Dacia Duster II 1.5 Blue dCi 4WD

 • număr locuri: 5
 • număr uși: 5
 • înălțime: 1682 mm
 • volum portbagaj: 1444 l
 • consum mixt: 5.3 l/100 km

Dacia Duster II 1.5 Blue dCi 4WD este o alegere excelentă ca mașină de familie, oferind un design compact și practic. Cu dimensiuni exterioare mai mici decât alte SUV-uri, Duster se descurcă excelent în oraș și este ușor de utilizat pe străzi strâmte sau aglomerate.

Cu toate acestea, în ciuda dimensiunilor compacte, Dacia Duster II 1.5 Blue dCi 4WD păstrează în continuare un interior spațios și confortabil. Cu un design inteligent al cabinei și locuri de depozitare bine plasate, această mașină asigură un spațiu adecvat pentru pasageri și bagaje. Indiferent dacă sunteți într-o călătorie de weekend sau într-un drum de cumpărături, Duster oferă suficient spațiu pentru a vă satisface nevoile.

În plus, caracteristicile de siguranță și performanța sunt la fel de impresionante pe Dacia Duster II 1.5 Blue dCi 4WD. Cu sistemul de tracțiune integrală, această mașină poate face față cu ușurință condițiilor dificile de drum, oferind un nivel crescut de aderență și stabilitate. De asemenea, sistemul de frânare eficient și airbagurile multiple contribuie la protecția pasagerilor, asigurând o experiență sigură și încredere în timpul condusului.

Concluzie

Fiecare familie ce așteaptă un copil are nevoie de o mașină potrivită nevoilor sale. În selecționarea celor mai bune mașini pentru familiile ce așteaptă un copil, am luat în considerare aspecte esențiale precum spațiul, siguranța, confortul și versatilitatea. Acum, este timpul să-ți evaluezi prioritățile și preferințele și să alegi mașina perfectă pentru a face călătoriile în familie memorabile și pline de bucurie.

Distribuie articolul unui prieten
Vlad.F
Vlad.F

Vlad este pasionat de tot ce înseamnă industria auto. Scrie despre taxe și impozite, despre instrumente pentru pasionații auto, dar și despre autoturisme în mod general.

Articles: 101