Top 3 școli de șoferi din Iași de care trebuie să afli

Distribuie articolul unui prieten

Ți-ai propus să obții permisul de conducere la categoria B, iar acum cauți cea mai bună școală de șoferi din Iași? Însă, din păcate, numărul acestora te-a copleșit și nu știi pe care să o alegi?

Noi ți-am pregătit un top cu 3 școli auto despre care trebuie neapărat să afli! Citește în continuare, fă cunoștință cu acestea și descoper-o pe cea mai potrivită ție! După, care pregătește dosarul cu actele de înscriere și dă-i bice cu învățatul!

Obține un raport ca să eviți afacerile proaste, ca să vinzi mai rapid, sau ca să afli dacă mașina ta este sigur de condus.

Află istoricul mașinii!

1. Școala de șoferi Auto Express Drive

Sursa: autoexpressdrive.ro

Aceasta este o școală auto unde ești îndrumat de către o echipă de instructori foarte bine pregătiți, cu o experiență vastă în acest domeniu și care te vor ajuta să obții permisul de conducere mult-visat și să dobândești încrederea necesară unui șofer înrăit.

Cu ajutorul acestei școli de șoferi din Iași, poți obține permisul de conducere la categoria B! Flota auto a acestora constă în următoarele 4 modele: BMW 118D, Audi A3, Audi A1 și Volkswagen Golf 6.

Dacă încă nu te-ai convins, îți lăsăm câteva recenzii din partea unor persoane care au beneficiat de serviciile oferite de aceștia!

„Recomand tuturor cu încredere școala de șoferi Auto Express Drive și mai ales pe domnul instructor Marian Ionescu, care este foarte calm, înțelegător și explică clar pentru toată lumea. Experiența pe care o are își spune cuvântul. O școală și o echipă foarte pregatită!”

„Astăzi am cunoscut bucuria de a rămâne fără cuvinte alături de doamna instructor Cristina Ionescu și de echipa Auto Express Drive. Vă sunt recunoscătoare și abia aștept să ne revedem în trafic! Recomand cu încredere!🥇

După cum poți observa, elevii acestei școli auto au ajuns să îndrăgească șoferia datorită instructorilor calificați și care își îndrumă elevii pas cu pas înspre succes. Dacă dorești să afli mai multe detalii sau să comunici direct cu ei, poți accesa pagina lor de Facebook sau website-ul lor.

2. AUTO KARLY Școală de șoferi

Sursa: autokarly.ro

Cei de la AUTO KARLY pun siguranța conducătorului auto pe primul loc. Datorită acestui lucru, ei asigură cursanților lor pregătirea necesară obținerii carnetului de conducere, fiind îndrumați în permanență de instructori cu experiență, calmi și răbdători. De asemenea, flota auto este una performantă și sigură.

AUTO KARLY te ajută să obții permisul de conducere la categoria B, oferindu-ți o gamă variată de mașini din care poți alege, ca de exemplu:

 • Mitsubishi ASX, cutie automata – 2.299 lei;
 • VW POLO model 6R, diesel – 2.150 lei;
 • VW POLO model 2021, diesel – 2.200 lei;
 • VW Golf 7, diesel – 2.150 lei;
 • Toyota Aygo, diesel – 1.950 lei;
 • Audi A2, diesel – 2.150 lei;
 • Mercedes A Class, diesel – 2.150 lei;
 • VW POLO model 9N, diesel – 2.150 lei.

Este important de reținut că aceste tarife includ toate serviciile necesare și pot fi plătite în rate!

Dacă ai arunca o privire pe pagina lor de Facebook, la secțiunea recenzii, vei observa o mulțime de mesaje pozitive, fiind menționate mulțumiri instructorilor care au jucat un rol important pentru unii cursanți în experiența „șoferului de mâine”!

„Recomand cu toată încrederea școala Auto Karly. Domnul Petru Jianu este cel mai calm, răbdător, dedicat și profesionist instructor. Vă mulțumesc pentru toată răbdarea și pentru tot sprijinul acordat, fără dumneavoastră visul meu nu ar fi devenit realitate!”

„Recomand această școală, este foarte bună! Domnul instructor Florea Constantin este un om de nota 10000, are răbdare și un calm fantastic, de la el am învățat tot ce este mai bun. 🚘

Dacă dorești să vezi și alte păreri ale elevilor acestei școli auto din Iași sau vrei să obții mai multe detalii despre serviciile oferite, accesează acest link către pagina lor de Facebook sau fa-le o vizită virtuală pe website-ul lor.

3. Școala de șoferi Auto Prim Test

Sursa: Autoprimtest.ro

Echipa Auto Prim Test te învață să conduci „cu încredere, cu răbdare și în ritmul tău”, cuvinte transmise de aceasta prin website-ul școlii, plin de informații utile. Dacă alegi să promovezi examenul de conducere pentru categoria B alături de această echipă, o vei face îndrumat de către instructori pregătiți să îți întâlnească așteptările și să te pregătească nu numai pentru a lua permisul, ci și pentru a conduce responsabil și fără frică în viața de zi cu zi.

În această lună, beneficiezi de o reducere în valoare de 350 lei la fiecare ofertă pusă la dispoziție de Școala de șoferi Auto Prim Test!

Mai exact, dacă ești elev sau student, ești nevoit să scoți din buzunar 1.900 lei, preț redus de la 2.250 lei, iar în caz contrar, pentru oferta standard plătești 2.000 lei, preț redus de la 2.350 lei. Cea de-a treia ofertă e pentru mașinile care au cutie automată. Optând pentru această opțiune, vei plăti 2.200 lei, în loc de prețul original de 2.550 lei.

Nu uita! Ai posibilitatea să achiți orice ofertă ai dori dintre cele 3 menționate mai sus în 2 rate. De asemenea, indiferent de ce ofertă ai alege, beneficiezi de un total de 15 ședințe de condus, fiecare a câte 100 de minute și de 24 de ore de legislație rutieră, organizate în sala acestora dotată ultramodern.

În continuare, îți vom prezenta pe ce mașini poți să conduci la Școala de șoferi Auto Prim Test!

 • Peugeot 208 GT Line – Cutie automată, benzină;
 • Volkswagen Golf 8 – Cutie automată, benzină;
 • Renault Clio 2020 dCi 85 – Cutie manuală, diesel;
 • Volkswagen Golf 7 TDI – Cutie manuală, diesel;
 • Volkswagen Polo 2017 1.4 TDI – Cutie manuală, diesel;
 • Volkswagen Golf 5 TDI – Cutie manuală, diesel;
 • Volkswagen Golf 5 TDI – Cutie manuală, diesel.

Datorită calității serviciilor oferite și a performanțelor înregistrate de-a lungul anilor, nu e de mirare că opiniile pozitive apar constant! Aruncă mai jos o privire peste recenziile foștilor elevi!

„Cea mai bună școală de șoferi din Iași! Deține o flotă de mașini noi și o sală de curs performantă, unde orele de legislație chiar sunt ținute cu seriozitate și disciplină. Am fost admis din prima, deși am susținut probele în Galați, în primul rând datorită mediului de învățare creat de dl. instructor Sorin Mihai. Toate greșelile mi-au fost îndreptate cu răbdare, într-un mod calm si respectuos. RECOMAND!!!”

„Oameni de treabă, sociabili, mereu în ajutorul cursanților, tot respectul pentru devotamentul și munca depusă pentru viitorii șoferi.”

Pentru mai multe detalii, îi poți vizita prin intermediul acestui link pe contul lor de Facebook sau pe website.

Distribuie articolul unui prieten
Vlad.F
Vlad.F

Vlad este pasionat de tot ce înseamnă industria auto. Scrie despre taxe și impozite, despre instrumente pentru pasionații auto, dar și despre autoturisme în mod general.

Articles: 97