Obține o extra reducere CarVertical în valoare de 10%

Distribuie articolul unui prieten

Relaxează-te atunci când cumperi o mașină second-hand cu această reducere de 10% de la carVertical!

10% Reducere la carVertical

Cod cupon: automobile101

Obține un raport ca să eviți afacerile proaste, ca să vinzi mai rapid, sau ca să afli dacă mașina ta este sigur de condus.

Află istoricul mașinii!

Conform datelor furnizate de DRPCIV, publicate în acest articol, piața mașinilor second-hand din România a înregistrat o scădere cu 4.5% în ianuarie 2023, comparativ cu aceeași perioadă de timp din 2022. În ciuda acestui fapt, numărul de mașini noi înmatriculate în această perioadă rămâne inferior celor second-hand. Ce ne arată acest lucru? Persoanele din România acordă o atenție sporită mașinilor care au fost deja rulate dar care au unele beneficii în plus față de mașinile noi. Unii chiar consideră această acțiune ca fiind o „afacere” profitabilă din care nu au cum să iasă în pierdere.

Rămâne valabil totuși riscul de a cumpăra ceva frumos împachetat dar cu probleme ascunse. Aici intervin cei de la carVertical care pun la dispoziția clienților rapoarte despre mașina pe care doresc să o achiziționeze. Partea și mai bună este că poți beneficia de o extra reducere carVertical folosind codul automobile101! Ce poate fi mai bine de atât? Rapoarte amănunțite, despre mașina pe care ți-o dorești, la un preț redus? Cu siguranță nu vrei să ratezi așa ceva!

Dacă vrei să afli detalii această platformă, cum te poate ajuta și cum să beneficiezi de codul de reducere carVertical, citește în continuare acest articol.

Ce este carVertical?

Având o existență de peste 5 ani pe piață, carVertical este  companie de tip blockchain care înregistrează informații detaliate despre orice vehicul prin intermediul seriei VIN (Vehicle Identification Number), cunoscut și sub denumirea de serie de șasiu. Aceștia s-au axat în special pe piața autoturismelor second-hand, dat fiind numărul din ce în ce mai mare al mașinilor problematice vândute la prețuri mai mari decât ar fi fost cazul. O parte din informațiile pe care le puteți obține cu ajutorul carVertical fac referire la starea generală a vehiculului, accidente/daune suferite și istoricul de înmatriculare al acestuia. Profită de reducerea carVertical cu ajutorul codului promotional automobile101 și scapă de incertitudinea cumpărării unei mașini cu defecțiuni ascunse!

De ce să alegi să apelezi la serviciile carVertical?

Răspunsul la această întrebare este mai mult decât evident. Nimănui nu i-ar plăcea să afle ulterior achiziției că mașina prezintă de fapt defecțiuni ascunse frumos sub o caroserie „bandajată”. Tocmai de aceea carVertical a luat amploare în ultimii ani, datorită siguranței pe care platforma o oferă persoanelor interesate în cumpărarea unui autovehicul second-hand. Datele transmise oferă încredere și siguranță în luarea unei decizii asumate.

De unde provine carVertical?

CarVertical activează în peste 25 de țări. Sediul companiei este în Lituania, fiind dezvoltată de persoane pasionate de industria auto și tehnologie. Bazele de date sunt constant actualizate pentru ca decizia achiziționării unui vehicul să fie calculată și asumată, clientul având în față raportul întregului ciclu de viață al mașinii pe care urmează să o cumpere.

De unde își ia carVertical informațiile?

Având în vedere numărul mare de piețe pe care activează, carVertical are acces la nenumărate baze de date pe care le adună și le prelucrează, punându-le ulterior la dispoziția utilizatorului sub forma unui raport simplificat dar consistent, făcând astfel datele ușor de urmărit și înțeles. Astfel, ei culeg informații de la registrele de înmatriculare, rapoartele de accidente, istoricul de service al autovehiculului, chiar și din bazele de date ale companiilor de asigurare sau ale poliției.

Ce este seria șasiului (seria VIN)?

Seria șasiului sau VIN (Numărul de Indentificare al Vehiculului) este o alcătuire de 17 caractere reprezentând codul unic al mașinii. Acesta poate fi găsit pe bord, sub parbriz (de obicei pe partea șoferului); pe cadrul ușii laterale de pe partea șoferului; pe motor, sub capotă; pe documentele de înmatriculare ale autovehiculului. Dacă nu reușiți să-l identificați în nici unul dintre aceste locuri, întrebați vânzătorul de la care ați achiziționat mașina.

Ce conține raportul CarVertical?

În cadrul raportului CarVertical se află următoarele informații:

  • Daunele pe care mașina le-a suferit până în momentul prezent;
  • Kilometrajul: dacă a înregistrat modificări;
  • Numărul de proprietari pe care mașina i-a avut de-a lungul timpului;
  • Furturile totale sau parțiale (dacă a fost cazul);
  • Defecțiune des întâlnite la modelul de mașină ales;
  • Poze (câteodată).

Ce preț are carVertical?

Prețul serviciilor carVertical diferă în funcție de numărul de rapoarte pe care îl solicitați. De exemplu, pentru verificarea unei singure mașini, deci un singur raport, prețul va fi de aproximativ 100 de lei. Pentru două rapoarte aproximativ 200 de lei, iar pentru trei rapoarte aproximativ 300 de lei. Din fericire însă, acestor prețuri li se aplică reduceri constant, precum voucher-ul de reducere 10% la carvertical de care vă spuneam mai sus: automobile101

Ce servicii de la carVertical au reduceri considerabile?

Singurul caz în care un client nu se poate bucura de o reducere este în momentul în care își dorește să achiziționeze doar un singur raport – să verifice o singură mașină. Lucrurile se schimbă atunci când numărul de rapoarte solicitate crește.

Ca de exemplu, pentru două rapoarte (verificarea a două vehicule), prețul va fi scăzut de la aproximativ 200 de lei la 126 (63 lei/raport). În cazul în care sunt solicitate 3 rapoarte, prețul este redus și mai mult, clientul achitând 147 de lei (în loc de 294), prețul per raport fiind de doar 49 de lei.

Veștile bune nu se termină aici. Pe lângă reducerile oferite de cei de la carVertical, prin parteneriatul cu automobile101.ro poți beneficia de o extra reducere de 10% la prețul final dacă folosești codul promotional automobile101. Nu mai sta pe gânduri și obține chiar acum informații despre mașinile second-hand care ți-au stârnit interesul!

Când este indicat să folosești carVertical?

Se recomandă utilizarea platformei carVertical înainte de achiziționarea oricărui vehicul second-hand. Informațiile oferite sunt extrem de valoroase și reprezintă un adevarat beneficiu. Orice „afacere” care pare mult prea bună să fie adevărată are cu siguranță niște motive bine ascunse sub caroseria impecabilă.

Motive pentru a alege carVertical

✅ Claritatea și actualitatea informațiilor: carVertical își actualizează în permanență bazele de date pentru a oferi astfel clientului final informații precise și verificate, ajutându-l astfel în luarea unei decizii în cunoștință de cauză;

Verificarea kilometrajului: acesta este unde dintre cele mai des modificări întâlnită pe piața vehiculelor second-hand. carVertical asigură prezența acestei informații în rapoarte sale.

✅ Reduceri disponibile: după cum a fost menționat și mai sus, carVertical oferă informații valoroase la prețuri care se bucură constant de reduceri substanțiale. Pe lângă acestea, poți beneficia de o extra reducere carVertical de 10% prin utilizarea codului automobile101;

✅ Ușurință în utilizare și suport clienți constant: rapoartele sunt livrate către clienți într-o manieră ușor inteligibilă care să nu pună probleme la cititrea datelor. Serviciul de suport clienți este prezent la dispoziția clienților 24/24, pregătit să răspundă tuturor neclarităților care pot să apară.

Păreri carVertical – Este sau nu o țeapă?

CarVertical este unul dintre cele mai utile site-uri în vederea luării unei decizii cu privire la achiziționarea unui vehicul second-hand. Cu ajutorul lui eviți țepele pe care le-ai putea lua, salvând astfel pentru cu preț modic o cheltuială mult mai mare la care ai putea fi supus ulterior. Există nenumărate recenzii pe forumuri, blog-uri sau chiar youtube care demonstrează utilitatea și seriozitatea platformei carVertical. Am făcut și noi o centralizare a recenziilor carvertical.

FAQ – întrebări recente despre reducerea de la CarVertical

Cum se folosesc codurile de reducere de la carVertical?

Iată pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a putea beneficia de o extra reducere carVertical:
1. Copiezi codul de reducere CarVertical automobile101;
2. Intri pe site-ul carVertical, îți alegi produsele dorite și le adaugi în coș;
3. Înainte de a finaliza comanda vei observa un camp pentru vouchere de reducere. În acel loc vei introduce codul automobile101;
4. Dai enter și te bucuri de aplicarea reducerii de preț.

Codul de reducere de la carVertical nu funcționează. Ce trebuie să fac?

În momentul în care ai aplicat codul de reducere carVertical însă observe că acesta nu funcționează, asigură-te că acesta a fost scris și introdus corect. Îți amitim, codul de reducere este automobile101. Dacă după verificare acesta tot nu funcționează, contactează-ne la adresa contact@automobile101.ro și te vom ajuta în soluționarea problemei.

Cât poți economisi cu codurile de reducere de la carVertical?

Cu ajutorul voucherului automobile101, te bucuri de o reducere de 10% la produsele carVertical. Acest procentaj se aplică produselor deja reduse de pe site, astfel tu te poți bucura de informații valoroase la un preț și mai mic. Nimic nu te poate împiedica acum în alegerea celei mai bune variante când vine vorba de cumpărarea unui vehicul de tip second-hand.

Distribuie articolul unui prieten
Vlad.F
Vlad.F

Vlad este pasionat de tot ce înseamnă industria auto. Scrie despre taxe și impozite, despre instrumente pentru pasionații auto, dar și despre autoturisme în mod general.

Articles: 98